تکنولوژی در خدمت بهتر دیدن
بیش از ۶ میلیون آمریکایی مشکلات بینایی دارند که نمی توان آنها را با عینک و یا لنز اصلاح کرد. شرکتهایی مثل شرکت آریس ویژن فعالیت خودشان را در این زمینه آغاز کردند ( ساخت عینک های مجازی ) و هدفشان این است که به آنها کمک کنند تا به افردا نا بینا و کم بینا کمک کنند بهتر ببینند.
شروع فعالیت بر روی این تکنولوژی
زمانی که جیمی بالکلی (Blakley) برای خدمت به کشورش در طول جنگ ویتنام فعالیت خودش را آغاز کرد، سلامتی و بینایی او تا حد بسیار خوب و قابل قبولی بود. اما کمی بعد از پایان خدمتش در سال ۱۹۷۱، بینایی خود را به شدت از دست داد و دچار مشکلات بینایی شدیدی شد.
او گفت پزشکان نشانههایی از عامل نارنجی، علفکش پری سمی استفاده شده در طول جنگ، در خون او را کشف کردند و به او گفتند که احتمالا علت از دست رفتن بینایی او بوده است. در طول سالها او جراحی و تزریق چشمی داشت، اما در سال ۱۹۹۹ به طور قانونی کلی بینایی خود را از دست داد و دچار نابینایی شد. او از نوع خاص magnifiers در بالای عینکش استفاده کرد تا بخواند و نیاز داشت که دو قدم دورتر بنشیند تا بتواند برنامه های یک تلویزیون ۶۵ اینچی را ببیند . وی به شدت ناامید شده بود.
سپس آقای جیمی بالکلی ، که اکنون ۷۲ سال دارد و در ایستگاه کالج، تگزاس زندگی میکند. در مورد آیریس ویژن (IrisVision)، وسیلهای که از یک گوشی هوشمند، هدست و الگوریتم های مجازی مجازی استفاده میکند تا به افراد با دید ضعیف کمک کند و به روشنی مطالعه کند. استفاده میکرد.
او گفت: " من شگفتزده شده بودم، استفاده از این تکنولوژی مثل این بود که دوباره ۱۹ سال داشته باشم."
شرکت آیریس ویژن
از میان شرکتهایی که از تکنولوژی برای پرداختن به مشکلات بینایی استفاده میکنند، IrisVision تلاش میکند که یک گام جلوتر برود: دستگاه آن علاوه بر بهبود بینایی، انتظار میرود که قادر به تشخیص شرایط و آزمایش و حتی درمان بیماران از راه دور در عرض دو سال آینده امکان پذیر باشد.
جرمی ووجک (Jerome Wujek)، مدیر برنامه و منابع تحقیق موسسه ملی چشم،
گفت: " از نظر زیباشناسی خوشایند نیست، بلکه کاری است که واقعا یک عملکرد مفید برای مردم فراهم میکند. اگر بینایی خود را از دست بدهید، بخش بزرگی از زندگی خود را از دست میدهید." او گفت دستگاههایی که از هوش مصنوعی برای آزمایش، تشخیص و درمان از راه دور در آینده استفاده میکنند، آینده هستند چون به اپتومتریس نیاز خواهند داشت که به صورت حضوری و با استفاده از دستگاه های تخصصی چشم های آن ها را و یا بینایی آن ها را معاینه نماید و به دیگران اجازه میدهند در مناطق روستایی و محروم هم از چشم پزشکی و درمان مشکلات بینایی از راه دور استفاده کنند.