وای فای در زیر آب
اخبار جدید در دنیای تکنولوژی چه چیزی میگذرد ، جدید ترین های تکنولوژی ایران و جهان را در وب سایت تکولایف بخوانید.
تکنولوژی وای فای در زیر آب یکی از جدید ترین مواردی است که دانشمندان توانسته اند به آن دست پیدا کنند این تکنوaلوژی جدید که آکوافای نامیده میشود سبب شده است تا در زیر آب برای غواصان و در دیگر موارد مانند زیر دریایی های کوچک و بزرگ به راحتی بتوانند به وای فای متصل شوند.
در سال ۲۰۱۸ این تکنولوژی توسط محققان KAUST که در کشور عربستان با استفاده از فناوری لیزر توانستند فایل های حجیم و ویدیو ای با حجم بالا را در زیر آب انتقال بدهند.
تاثیرات وایفای در زیر آب
یکی از مهم ترین تاثیراتی که بر دنیا و زندگی دارد داشتن تصاویر آنلاین غواصان در زیر آب و به اشتراک گذاری تصاویر در لحظه گرفته شده را میتوانیم با استفاده از این تکنولوژی در فضا های مجازی به اشتراک بگذاریم.
نهوه کار وایفای زیر آب
اطلاعات ارسالی از سوی غواص در ارتباط به صورت امواج رادیو در سطح آب به قطعه ای که در قسمتی از کپسول هوای غواصان قرار دارد انتقال داده میشود ، سپس با استفاده از تکنولوژی میکرو رایانه های این امواج به صورت پالس هایی که به صورت باینری کد گذاری شده است ، اطلاعات را به سطح آب انتقال میدهد.
در این مرحله لیزر سبز رنگ کار خود را شروع کرده و امواج را با ۵۲۰ نانومتر به سطح آب ارسال میکند ، البته در این قسمت لزوما نمیتوانم گفت این امواج با استفاده از لیزر سبز انتقال پیدا میکنند ، ممکن است با استفاده از LED ( ال ای دی نوعی لامپ های کوچک که روشنایی خوبی دارند ) های سبز رنگ هم اطلاعات انتقال پیدا کند.
دریافت پالس اطلاعات غواصان
در این مرحله در سطح آب دستکاهی وجود دارد که پالس های ارسالی از سوی غواصان را گرفته و به خوبی میتوانند آن را ترجمه کرده و به وسیله یک کامپیوتریا رایانه این تصاویر ویدئویی را در سطح اینترنت و شبکه های دیگر اجتماعی به وسیله ماهواره ویا اینترنت در دسترس این رایانه به اصطلاح شیر و به اشتراک بگذارد.
نکات مثبت این تکنولوژی
یکی از برترین محققانی که در این پروژه تحقیقات بسیاری را انجام داده بود در مصاحبه با خبرگزاری های گفت : (( ما راه آسان تر و ارزان تری را پیدا کردیم که با استفاده از آن میتوانیم محیط زیر دریا و آب را با محیط سطح های بالا تر و همچنین جهان خارج از زیر آب انتقال بدهیم.
همچنین بدیهی است این تکنولوژی هزینه بسیار کمتری را در مقایسه با دیگر تکنولوژی های انتقال اطلاعات از محیط زیر دریا به سطح های بالا دارد.
منبع تحقیق و خبر : IEEE Communications