آزمایش های عجیب انسان در فضا

آزمایش های عجیب انسان در فضا
آزمایش های عجیب انسان در فضا

در این مقاله از وب سایت تکولایف قصد داریم تا به بررسی تمام آزمایش های عجیب انجام شده در فضا خارج از جو زمین که توسط فضا نوردان انجام شده است بپردازیم.

پس از گذشت سال ها از پیشرفت تکنولوژی و مستقر شدن انسان در فضا و پس از ۵۰ سال زمانی که گذشت انسان به داده و تجربیات بسیاری در سطح فضا دست یافت.

آزمایش لباس فضایی

یک لباس فضایی که برای کشور روسیه بود در فضا خلاء رها می‌شود که در ادامه ویدیو این آزمایش رو براتون آماده کرده ایم. پس از آن بررسی های کلی انجام شده در این زمینه یعنی لباس فضا نورد انسان ها متوجه شدند می‌توانند از این نوع لباس ها برای ماهواره های فضایی استفاده شود.

یعنی میتوانند با استفاده از لباس های فضایی غیر قابل استفاده و قرار دادن تجهیزات ماهواره در داخل آن و رها سازی آن در داخل فضا و حرکت کردن آن و ردیابی سیگنال های آن به بسیاری از داده های جوی میتوان دست یافت.

این آزمایش در سال ۲۰۰۶ میلادی ۳فوریه انجام شد، اما درباره این آزمایش شبهاتی وجود دارد یکی از این شبهات قطع شدن اتصال رادیویی موجود در این لباس فضایی بود ، که ناسا گفت ارتباط رادیویی پس از رها شدن و فاصله گرفتن قطع شده است.

اما تیم فضا نوردی کشور روسیه ادعا دارند دو هفته ارتباط رادیویی آن ها با آن لباس فضا نوردی ادامه داشته است.

آزمایش چکش به همراه پر

دومین آزمایشی که میخواهیم به بررسی آن بپردازیم در قرن ۱۶ میلادی دانشمند گالیلئو گالیله دو کره که جرم های نابرابری را داشتند از برج بلند پیزای ایتالیا از بالا رها کرد. این آزمایش نشان داد با این که جرم دو کره با یک دیگر برابر نبود اما در زمان رسیدن به زمین با یک دیگر و در یک زمان به زمین برخورد کردند. جالب اینجا است که آزمایش انجام شده حتی اگر بین یک جسم سنگین مانند چکش و پر یک پرنده باشد هردو با هم به زمین خواهند رسید.

آزمایش یک قرص که خاصیت جوشان دارد

تا به امروز روش های بسیاری برای بررسی حباب های آب انجام شده است برای مثال قرار دادن یک دوربین گوپرو(GoPro) در داخل حباب آب و فیلم برداری از آن ، رها سازی قطرات آب در فضا بدون جو و خلاء که سبب شد قطرات آب به صورت لرزان و حباب های آب در فضا معلق قرار بگیرند و یا حتی ریختن آب در داخل بلندگو و سیستم هایی صوتی که نوسان ایجاد میکند و ومشاهد نمودن این نوسان از اصلی ترین مواردی است که تا به امروز مشابه آزمایش قرص جوشان در سر تا سر دنیا انجام شده است.

اما در سال ۲۰۱۵میلادی یک فرد اقدام به رنگ آمیزی حباب های آب با رنگ های خوراکی کرد و پس از آن کی قرص جوشان را در داخل این حباب آب قرار داد و در این لحظه به بررسی پخش شدن حباب های گازحاصل از حل شدن قرص جوشان پرداخت.

آتش در فضا خلاء

شمع روشن در فضا

یکی از مهم ترین آزمایش های انجام شده در دنیا که سبب شد تکنولوژی امروزه انسان ها توسط این آزمایش بسیار افزایش یابد.

آتش هم مانند آب در فضا و خلاء رفتار عجیبی را از خود نشان می‌دهد. یک ایستگاه فضایی به نام میر در سال ۱۹۹۷ میلادی آتش گرفت و تا به امروز اولین و آخرین ایستگاه فضایی بوده است که دچار آتش سوزی شده. پس از آن دانشمندان به بررسی و آزمایش بر روی این اتفاق و چگونگی انجام گرفتن آن و موارد دیگر پرداختند که سبب شد سیستم های ایمنی در سطح زمین و زندگی روز مره ما پیشرفته تر و بهتر شوند.

عنکبوت در فضا

عنکبوت ها در فضا

یکی از مهم ترین مواردی که ذهن تمام افراد را به خود در گیر کرده بود فرستادن و رها سازی یک عنکبوت در فضا بود که آیا یک عنکبوت می‌تواند در فضا خلاء و خارج از جو زمین به حیاط خود ادامه بدهد یا خیر.

در سال ۲۰۱۱ میلادی دانشمندان دو عنکبوت را به مدت ۴۵ روز در یکی از ایستگاه های فضای بین المللی نگهداری کردند. همچنین جالب است بدانید این عنکبوت ها در شرایط جوی مساعد و با رساندن غذا به آن ها که یک نوع مگس میوه خوار بود و دما مساعد نگهداری شدند.

جالب است بدانید عنکبوت ها خودشان رو با آن فضا وقف داده بودند و به عادت های روزانه خود مانند بافتن تار در زمانی که آفتاب طلوع میکند ادامه می‌دادند.

اما به دلیل نبودن شرایط جوی در این فضا تارهای عنکبوت ها به شکل مشخصی نبودند و حالت سه بعدی خودشان را تغییر داده بود ، و در نهایت پس از بازگشت به زمینی یکی از این عنکبوت ها تلف شد اما یکی دیگر پس از این ۴۵ روز به سلامت به زمین رسید.

آزمایش لاکپشت ها در مدار ماه

در ابتدا در سال ۱۹۶۸میلادی به دلیل نرفتن انسان به فضا و نداشتن اطلاعات کافی انسان ها از شرایط جوی آن ایستگاه فضای شوروی تصمیم بر آن گرفت که دو لاکپشت را به فضا بفرستد تا از شرایط جوی و چگونگی رفت و برگشت آن ها اطلاعات کامل را به دست بیاورند تا در زمانی که انسان ها خواستند به فضا سفر کنند کمترین خطر را برای آن ها داشته باشد.

اما در کنار این دو لاکپشت چند نوع جلبک و حشره های میوه خوار هم به فضا ارسال شدند برای تغذیه این دو لاکپشت نیاز بود که از این موجودات استفاده شود.

سپس در تاریخ ۱۵ سپتامبر سال ۶۸ میلادی به فضا فرستاده شدند و در ۲۱ سپتامبر به زمین بازگشتند لاک پشت ها در مجموع ۳۹ روز در فضا بدون غذا زندگی کردند اما جالب است بدانید دوگونه از همان لاک پشت ها در داخل زمین هم نگهداری شد که سپس پس از بررسی این دو گروه و بازگشت آن ها به زمین آن ها را مورد بررسی قرار دادند.

در آخر با بررسی آن فهمیدند که تنها تغیراتی که صورت گرفته بر روی گونه های لاکپشت ها بر اثر کمبود غذا بوده است که سبب تغییر در وضعیت ظاهری آن ها شده است.

آزمایش درخت در ماه

بذر های فضایی

پس از گذشت مدتی انسان ها به دلیل مشخص نبودن وضعیت گیاهان در فضا مانند حیوانات و انسان ها تصمیم بر آن گرفتند که ۵۰۰ بذر گیاه را به فضا ارسال کنند ، هدف دانشمندان از این کار بررسی تاثیرات جو بر روی رشد و بزرگ تری شدن گیاهان بوده است.

این ۵۰۰ بذر شامل ۵ گونه مختلف گیاهان از جمله درخت کاج داگلاس ، گیاه عنبر ، درخت سکویا ، کاج کندر، افرا که این گیاهان در فضا مدار ۳۴ام قرار گرفتند و پس از بازگشت به زمین این دوگیاه را در داخل زمین در داخل خاک با نمونه های داخل زمین کاشتند و پس از بررسی آن هیچ گونه تغیراتی را در آن ها مشاهده نکردند.