نیاز اساسی به نسل جدید اینترنت ۵G

نیاز اساسی به نسل جدید اینترنت ۵G
نیاز اساسی به نسل جدید اینترنت ۵G

بیشتر وقت من در این چند هفته گذشته صرف مراجعه به مدارس و شرکت هایی بوده است که سعی در کار و آموزش از راه دور داشتند.

یکی از بزرگترین مشکلات اتصال به اینترنت بوده است. زیرساخت های ما برای جابجایی ناگهانی حجم گسترده ای از ترافیک از شرکت ها به خانه ها تنظیم نشده است. این شبکه های کابلی که در آنها شما ظرفیت مشترکی از استفاده را دارید ، زیرا این شبکه ها با این ایده ساخته شده اند که افراد به طور همزمان ازاینترنت استفاده نمی کنند.

5جی

حتی وی پی ان ها هم به بالا بردن سرعت شما کمک نمی‌کنند ، بلکه باعث کاهش ناگهانی سرعت شما می‌شوند و نمی‌توانید در ساعات اوج شلوغی از آن استفاده کنید.

من قبل از همه گیری ویروس کرونا از راه دور و در خانه کار می‌کردم، من در یک شهر تفریحی زندگی می کنم که بسیاری از افراد در آن بازنشسته شده اند ، بنابراین دوباره ، شما فکر می‌کنید که من در شرایط خوبی زندگی می‌کنم.

 با این حال ،اما با این وجود پس از این که ویروس کرونا همه گیر شد و موجب تعطیلی ارگان ها و شرکت های مختلف شد دوستان من به خانه من آمدند و دور هم جمع شدیم برای مدتی پیش من بودند همونجا بود که پهنای باند مورد مصرف من به شدت افت کرد و دچار اختلال در استفاده از اینترنت شدم.

این موضوع دقیقا همون چیزی است که بالا تر بهتون توضیح دادم و خب به دلیل داشتن زیر ساخت قدیمی و طراحی قدیمی کابل های استفاده شده در شبکه انتقال داده ها این مشکل به وجود آمده است.

مشکلات دانلود ، خرابی شبکه و حتی یک قطعی بزرگ که باعث شد من از یک جلسه مهم که به صورت آنلاین برگزاری می‌شد جا بمانم، این موضوع به من نشان داد که آنقدرها که فکر می کردم اینترنت مورد مصرفی ما خوب نیست.

حالا من مهاجرت کردم و به یک منطقه دیگر رفته ام به تازگی با ورود به مکان جدید و استفاده از اینترنت ۴G در این محل متوجه شدم اینترنت نسل ۴ تنها از پس استفاده یک کاربر آن هم نهایتاً یک کامپیوتر بر خواهد آمد.

این در حالی بود که اگر در هنگام کار با سیستم یک نفر به وای فای من که یک گوشی و از طریق هات اسپات اینترنت را به اشتراک گذاشتم بود سبب قطعی و کندی سرعت می‌شد و نتیجه خوبی حاصل نمی‌شد.

ترس از ویروس کرونا و تاثیر آن رو ارتباطات

در ابتدا ترس از ویروس کرونا رو اگر حذف کنیم ترس بعدی در ارتباطات و استفاده از سامانه های آنلاین درسی و آموزشی است که سبب بروز مشکل های اینترنتی در سر تا سر دنیا شده است ، اما استفاده از اینترنت ۴جی می‌تواند یک راه حل خوب برای این موضوع باشد.

نجات از توسط اینترنت نسل ۵ تلفن همراه

با این که تنها یک کاربر می‌تواند از اینترنت ۴G استفاده کند اما راه حل و نجات این موضوع استفاده از اینترنت ۵G یعنی نسل پنجم شبکه های اینترنت بی سیم است که یکی از مهم ترین پروژه های در دست اقدام در کشور ما است.

برترین دستگاه پشتیبانی کننده از ۵G

با بررسی های انجام شده از سوی تیم تکولایف در هفته های اخیر و گذشته با بررسی گوشی های هوشمند مختلف و تعامل کاربران با یک دیگر و بحث های ایجاد شده میان آن ها متوجه شدیم گوشی همراه وان پلاس پرو یکی از بهترین عملکرد هارو در بین دیگر گوشی هایی دارد که از تکنولوژی نسل پنج اینترنت همراه پشتیبانی می‌کنند.

نتیجه گیری انجام شده در سطح وبسایت های مقایسه و معروف ایرانی و خارجی مشاهده نظرات کاربران و مقایسه های انجام شده به این نقطه نظر رسیدیم.

مشخصات فنی وان پلاس پرو

onepluspro

One Plus 8 Pro دارای چهار دوربین در پشت خود است، ۸ مگاپیکسلی با دوربین بزرگنمایی دیجیتال ۳۰ برابر ، دوربین زاویه دید ۱۸۰ درجه ۴۸ مگاپیکسلی ، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین فیلتر رنگی ۵ مگاپیکسلی. این لنز های به کاربرده شده بیشتر از نیاز استفاده روز مره ما است و همین باعث شده عکس های بسیار خوبی را بسازد و درنهایت موجب شود حتی در تاریکی هم عکس هایی با کیفیت بالا ظاهر شود.